Inicio Activiteiten De wekelijkse kunstmarkt in de haven van Jávea gaat verder

De wekelijkse kunstmarkt in de haven van Jávea gaat verder

3 minuto leer
4

Op 1 september kwamen de kunstenaars en ambachtslieden van Amata voor het laatst naar de haven van Jávea om hun kraampjes op te zetten op de zomermarkt. Maar dat betekent niet dat je tot volgend jaar moet wachten om deze gezellige markt te bezoeken. Vanaf 13 september komen ze terug: in de weekenden van september op vrijdag en zaterdag van 19 tot 23 uur en vanaf oktober elke zondagochtend van 11 tot 14 uur.

Het is een heel bijzondere markt omdat het, naast de kraampjes met kunst en kunstnijverheid, indrukwekkende uitzichten biedt op de haven en de bergen en wordt omringd door een ruime keuze aan gezellige terrasjes direct aan zee. Op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 september zullen er tussen de 10 en 15 kraampjes staan, die elk iets anders en nuitsluitend eigen werk aanbieden.

Het is nu al meer dan tien jaar dat de vereniging Amata markten organiseert in dit hoekje van de Paseo Marítimo van de haven. In 2013 werden ze door de lokale winkeliersvereniging uitgenodigd om een ​​markt te organiseren die zich zou onderscheiden door de authenticiteit van het handwerk. Amata selecteert de deelnemers zorgvuldig, zodat iedereen iets anders te bieden heeft. Met hun handen, gereedschap of een eenvoudige machine veranderen ze natuurlijke of gerecyclede materialen in unieke en originele stukken, en ze kunnen vaak iets op bestelling maken – in een andere kleur, met een naam of een speciale maat.

U vindt de markt op de Paseo Marítimo van de haven van Jávea (het staat aangegeven op Google Maps: voer «Jávea Crafts Fair» in de zoekmachine in). Elke wijziging in de openingstijden (bijvoorbeeld vanwege slecht weer) wordt gepubliceerd op Facebook: fairartesaniajavea en op https://www.puebloartesano.es/javeaverano kunt u foto’s zien van de verwachte stalletjes.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Activiteiten
Comentarios cerrados

Mira además

Calp vraagt urgente aanpak om massale bomensterfte tegen te gaan

Het gemeentebestuur van Calp heeft de Valenciaanse regering gevraagd om dringend maatregel…