Inicio Nieuws VIER op zoek naar Vlamingen

VIER op zoek naar Vlamingen

2 minuto leer
1,191

Voor een nieuw tv-programma voor SBS Belgium (zenders VIER/VIJF/ZES) zijn ze op zoek naar Vlamingen die ervan dromen om België te verlaten en in het buitenland iets op te bouwen. Niet enkel mensen die een B&B openen zijn voor ons interessant maar ook een groep vrienden die gaat samenwonen, surfers die een surfschool of reiscafé willen openen, een gezin dat een (alpacaboerderij) willen openen, de Erasmusstudent of de ondernemer die eindelijk werk wil maken van z’n grote droom en z’n gezin mee verhuist naar de andere uithoek van de wereld, etc. …

We willen een respectvolle inkijk geven in het avontuur van àlle soorten mensen die voor een nieuw leven kiezen.

We willen graag het hele proces gedurende een langere tijd volgen (inclusief afscheid nemen, verhuis, eventuele verbouwingen, nieuwe woonplek en locals ontdekken, eventueel opening van de zaak, zoveel maanden later-terugblik, etc…) en de kijker een realistisch beeld geven van wat er allemaal komt kijken bij een definitieve verhuis naar het buitenland.

Dus belangrijk is dat de verhuizers nog niet vertrokken zijn en gepassioneerd met hun toekomstplannen bezig zijn. De bestemming maakt voor ons niet uit.

Wij willen dit op een stijlvolle manier vertalen in een serie die van ma-tem dond (in 4 afleveringen) uitgezonden wordt met telkens 1 verhaal per week.

Zijn er koppels/gezinnen/vrienden die dit jaar (of begin volgend jaar) de oversteek willen maken en hebt u interesse om hieraan mee te werken? Gelieve mij dan te contacteren op ryckaertd@gmail.com.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Een maanlandschap op nauwelijks één uur van Alicante

Tien jaar geleden was deze plek een zeebodem. Nu is het een landschap dat kan dienen voor …